Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Uutisia

 • [8.5.2018] Oletko jo huomannut että MTV3:lla alkaa 22.5.2018 uusi ohjelma nimeltä Remonttipiiskuri? Ruotsissa todella suosittu formaatti rantautuu nyt myös Suomeen ja pääsin itse toteuttamaan ensimmäisen kauden sisustuksen. Kannattaa siis seurata mitä saimme aikaiseksi kymmenessä kodissa! 
 • [26.4.2018] Upeita koteja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia tiloja on mahtunut tähän vuoteen. Toivottavasti saan taas pian kuvia valmiista kohteista. Tämän kevään suunnittelukalenteri on nyt täynnä mutta syksylle mahtuu uusia kohteita. Olethan minuun ajoissa yhteydessä, niin saamme varattua sinulle sopivan ajankohdan.
 • [4.4.2018] Vuoden tauko päivityksissä kertoo hyvin siitä, millainen viime vuoteni on ollut. Hurjan kiireinen mutta samalla aivan mahtava vuosi takana. Kulunut vuosi oli yksi yrittäjyyteni huippuvuosista ja uskon että seuraava vuosi on vähintäänkin yhtä hyvä. En ole siis laittanut lappua luukulle vaikka päivityksiä ei olekaan ollut. Päinvastoin! Ihanaa kevättä sinulle! Nautitaan valosta ja lämmöstä suurella ilolla...  
 • [24.3.2017] Ihana aurinkoinen kevät on täällä! Työpöydällä on paljon ihania projekteja ja uusia työkuvioita. Lilian Design aloitti juuri yhteistyön DEKOTALON kanssa. Todella mielenkiintoinen kuvio, josta olen innoissani. Jos olet rakentamassa, käy ihmeessä tutustumassa myös muuttovalmiita taloja valmistavan Dekotalon tarjontaa. Suosittelen! 
 • [12.1.2017] Hyvää uutta vuotta! Tästä vuodesta tulee upea! Paljon kivoja ja erilaisia projekteja on tulossa. Tässä vaiheessa vuotta kannattaa viimeistään miettiä myös kesämökin sisustusta eli kaipaako se mahdollisesti päivitystä. Mikäli kaipaat apua suunnittelun kanssa, niin autan mielelläni. Tehdään kodistanne tai kesämökistänne upea ja teille mieluinen paikka.
 • [24.10.2016] Paljon kivaa on taas tapahtunut tänä syksynä. Perustimme mm. kollegani Riitta Bergman kanssa uuden yhteisen yrityksen nimeltä RiiRii Design (www.riiriidesign.fi). Kyse on sisustussuunnittelutoimistosta, joka keskittyy julkisten tilojen suunnitteluun ja stailauksiin. Lilian Design ja yhteistyö Cobellon kanssa jatkuvat siis edelleen mutta uuden yrityksen kanssa suuntaamme vahvasti julkiselle puolelle.
 • [5.9.2016] Ihana aurinkoinen syksy starttasi ja samalla suunnitelmat ovat vallanneet työpöytäni. Syksyn tullen alamme taas viettämään enemmän aikaa kotosalla. Nyt onkin hyvä aika laittaa sisustus ja mahdolliset kodin epäkohdat kuntoon jotta viihtyisimme sisätiloissa paremmin. Syyskuussa Messukeskuksen valtaa myös Habitare-messut, joista on hyvä hakea uusia ideoita ja katsastaa tuoteuutuudet. Tule moikkaamaan minua AJK-Sisustussuunnittelijoiden osastolle 3 e 30 esim. pe 9.9. Olen siellä klo 14 asti. Nähdään!
 • [5.7.2016] Huh! Edellisestä päivityksestä ehti kuluakin jo melkoinen tovi. Tämä johtuu todella kovasta kiireestä. Alkuvuosi oli vauhdikas ja täynnä ihania projekteja. Suurin paino oli selkeästi erilaisilla kesäkodeilla. Jokaisesta tuli oma yksilönsä aina New England tyylisestä sisustuksesta hieman rouheampaan sisustukseen. Maltan tuskin odottaa että näen nämä ihanat kesäkodit valmiina. Nyt on kuitenkin kesä ja on aika levätä. Jatkan töitä täydellä teholla taas elokuussa. Jos tarvitset apua suunnitelmien kanssa, olethan minuun ajoissa yhteydessä. Kalenteri kun on jo täytetty elokuun alun osalta. Ihanaa ja rentouttavaa kesää!
 • [4.1.2016] Hyvää uutta vuotta!!! Parin viikon loma latasi akut täyteen ja oli ihana palata työpöydän ääreen. Vuosi 2016 alkaa erittäin positiivisissa merkeissä, sillä kalenteri on jo täynnä helmikuun loppupuolelle asti. Mikäli siis toivota keväälle suunnitteluapua, olethan minuun ajoissa yhteydessä.
 • 21.10.2015] Toimintani laajenee. Työskentelen nykyään myös Lifestyle liike Cobellon sisustussuunnittelijana. Uuden nimityksen lisäksi jatkan suunnitelmien tekoa myös omassa yrityksessäni. Lisäksi toimin Liila-kauppakeskuksen sisustussuunnittelutiimissä.
 • [18.9.2015] Olen aloittanut muutaman kollegan kanssa yhteistyön kauppakeskus Liilan kanssa, joka sijaitsee Espoon Suomenojalla. Ensimmäisen yhteisen askeleen otimme tällä viikolla kun somistin kollegani kanssa ala-aulan ständille olohuoneen. Somistuksessa on käytetty melkein kaikkien kauppakeskuksen liikkeiden tuotteita. Aina Hööksistä Vepsäläiseen. Kannattaa käydä hakemassa inspiraatiota.
 • [10.8.2015] Ihana kesä takana ja nyt on aika palata työpöydän ääreen. Kesälomalla tuli rentouduttua mutta samalla myös etsittyä ideoita ja ratkaisuja erilaisiin sisutuksiin. Olen jälleen intoa ja energiaa täynnä tarttumassa uusiin "haasteisiin". Mikäli kaipaat apua sisustuksen kanssa, ole minuun ihmeessä yhteydessä. Viimeisin suunnittelukohteeni on kesällä avattu Cafe Zoceria, jonka sisustusta voit käydä katomassa mm. heidän kotisivuillaan (www.cafezoceria.fi).
 • [7.7.2015] Kesäloma!!! Nyt on aika ladata akkuja ja siivota työpöytä. Työt jatkuvat jälleen elokuussa. Mikäli kaipaat sisustusapua, niin autan sinua mielelläni kesän jälkeen. Syksyyn mahtuu paljon mielenkiintoisia projekteja ja yhteistyökuvioita mutta kerron niistä lisää kesän jälkeen. Ihanaa ja rentouttavaa kesää!
 • [4.5.2015] Kevät on ollut vauhdikas ja täynnä ihania suunnitteluprojekteja. Nyt täytän kalenteriani jo elokuun osalta. Mikäli toivot sisustusapua syksylle, niin olethan minuun pikaisesti yhteydessä.   
 • [25.11.2014] Kalenteri on nyt täynnä vuodelle 2014. Tänä vuonna en ehdi enää aloittamaan uusia suunnitelmia. Tammikuussa tilanne on eri, eli olethan minuun ajoissa yhteydessä mikäli kaipaat apua kotisi/työpaikkasi sisustuksen kanssa.
 • [18.11.2014] Vuodelle 2014 mahtuu vielä YKSI suunnitteluprojekti. Olethan minuun yhteydessä, mikäli haluat aloittaa uuden vuoden uusin sisustuksin. Uusi vuosi tuo alennusmyynnit myös huonekaluliikkeisiin, eli tämä on loistava ajankohta kodin sisustuksen uusimiselle.
 • [25.10.2014] Joulu tulee ja kaikilla on kova kiire. Oletko jo miettinyt mitä lahjaksi kiireisille ystäville/tutuille/sukulaisille, joilla on jo kaikkea? Mitä lahjaksi heille, joilla ei ole aikaa tai visiota oman kodin sisustukseen? Miten olisi lahjakortti, jonka hän voi käyttää sisustussuunnittelijan palveluihin? Voimme yhdessä miettiä, millaista apua ystäväsi tarvitsee ja minkä arvoisen lahjakortin haluat hänelle antaa. Kerron mielelläni lisää, joten olethan minuun yhteydessä.